IK HEB OOK INTERESSE!

Ik wil graag op de wachtlijst.

Over Spoorpark

Frank Vermeulen - voorzitter

Ik ben Frank Vermeulen (44) en bewoner van de Bomenbuurt. Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de opzet van het Spoorpark.

Toen de kans aandiende om in dit park bij mij om de hoek een zonneproject te realiseren wilde ik hier graag aan meewerken.

Ook voor mijn werk hou ik me bezig met duurzaamheid en participatie. De energieomslag heeft alleen kans van slagen door bewoners hier direct bij te betrekken. Dat doen we in het klein bij Energiefabriek Spoorpark.


Maarten van der Hulst - secretaris

Op het huis waar ik nu twee jaar woon, het Spoorpark is op een steenworp afstand, kunnen met goed fatsoen niet de zonnepanelen die ik graag zou willen. Daarom ben ik bij Energiefabriek013 terecht gekomen en heb ik me aangesloten bij het nieuwe initiatief Energiefabriek Spoorpark. Mijn bouwtechnische achtergrond als architect is heel nuttig bij de ontwikkeling van het project. Ik heb een praktische en actieve rol in de uitwerking. Los hiervan is het veelbelovende Spoorpark een reden op zich om aan dit project mee te doen.


Toon van de Wetering - penningmeester

In de zomer van 2017 hoorde ik via vrienden van het project Oude Leij. Zelf had ik er graag aan mee gedaan, maar dat kon niet omdat ik niet in de goede postcode woonde.

Ik heb me toen opgegeven bij de Energiefabriek013 als belangstellende voor postcodeprojecten. Dit project kwam in de vorm van Energiefabriek Spoorpark. Bij de start van het project ben ik door Energiefabriek013 gevraagd om mee te werken aan de opzet van het project. Omdat ik sinds september 2016 met pensioen ben, besloot ik om er in te stappen. De samenwerking tussen het burgerinitiatief “Spoorpark” en het burgerinitiatief “Energiefabriek013” heeft mij gedurende de ontwikkeling van “Energiefabriek Spoorpark” alleen maar enthousiaster gemaakt.


Coöperatie Energiefabriek Spoorpark U.A. is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 74732676.

Ik heb interesse!

Vul onderstaand formulier in en laat ons uw interesse weten. Op dit moment zijn alle aandelen verkocht en hebben wij een wachtlijst ingesteld.

De plaatsing op de wachtlijst gaat op volgorde van binnenkomst van ingevuld onderstaand formulier.